Στόχος παρακολούθησης “519c” ο στρατηγός Φλώρος κατά το “Documento”

Στόχος παρακολούθησης "519c" ο στρατηγός Φλώρος κατά το "Documento"

Σύμφωνα με την εφημερίδα Documento  η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Φλώρο για τα εξοπλιστικά και για αγορές ακινήτων. Ο Φλώρος, κατά το αυριανό φύλλο της εφημερίδας, φέρεται να ήταν ο στόχος “519c”.

«Στόχος #519c ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Τόσο καιρό προσπαθεί να δείξει ότι όλα είναι καλά παρότι ξέρει ότι παρακολουθείται για να ανανεωθεί η θητεία του. Τώρα όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι αρχηγός της Άμυνας της χώρας. Ξεφτίλα τεσσάρων αστέρων», σχολίασε ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, με σχετική ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο πρόσφατο ΚΥΣΕΑ αποφασίστηκε η ανανέωση της θητείας του Φλώρου, για έναν χρόνο. Ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, έχει αρνηθεί πολλάκις να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Για παράδειγμα, στην ερώτηση που δέχτηκε από την δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη στην διαδικτυακή εκπομπή της “Meeting Point”, ο υπουργός Άμυνας απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα, όπως και προηγουμένως στην Βουλή, σε αντίστοιχο ερώτημα του Γιάννη Ραγκούση:

Το δημοσίευμα αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης. Είχε προηγηθεί το δημοσίευμα και πάλι του “Documento” για παρακολούθηση και του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, στην πρόσφατη και επεισοδιακή συζήτηση στην Βουλή για το νομοσχέδιο της ΕΥΠ, είχε καλέσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μην μείνει “ούτε μια μέρα στην θέση του”, αν βγουν στοιχεία για παρακολούθηση και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Πρόσφατα ο, διαγραφείς από τη ΝΔ, ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, που επίσης ήταν στόχος “νόμιμης επισύνδεσης” (όπως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης) κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέωντα, που παραιτήθηκε με το ξέσπασμα της υπόθεσης των υποκλοπών και της αρμόδιας εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου, που έβαλε την υπογραφή για την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου. Πρόκειται για την ίδια εισαγγελέα που έβαλε την υπογραφή και στις επισυνδέσεις Ανδρουλάκη και Κουκάκη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι