Στον Αλέξη Κούγια ανέθεσε την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του ο Γιάννης Καλλιάνος

Προσωρινά κρατούμενοι οι τρεις ανήλικοι για τη ληστεία καθηγητή στο Κορδελιό,

Δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρει πως αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας του Δημήτρη Καλλιάνου, πατέρα του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου.

Υπενθυμιζεται ότι για το ίδιο θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο. Στην ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια σημειώνεται πως θα ερευνηθούν οι συνθήκες νοσηλείας και οι ιατρικές επιλογές γιατρών του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Ο κος Γιάννης Καλλιάνος, η μητέρα του και ο αδελφός του ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια την νομική τους εκπροσώπηση στην υπόθεση που έχει δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον κο Γιάννη Καλλιάνο και αφορά τις συνθήκες νοσηλείας και τις ιατρικές επιλογές γιατρών γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και μετά από μια σειρά ακρωτηριασμών, ενώ αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν τέτοια που δεν κινδύνευε η ζωή του σε καμία περίπτωση, τελικώς υπέστη ανακοπή, ακολούθως περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση και σήμερα έχασε την ζωή του.

»Το δικηγορικό μας γραφείο με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών, αφού λάβουμε στην κατοχή μας τον ιατρικό φάκελο τον οποίον θα μελετήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας θα προσχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version