Στον “Ευαγγελισμό” Ισραηλινός και δύο υπάλληλοι των ΕΛΤΑ που έπιασαν ύποπτο φάκελο

Στον “Ευαγγελισμό” Ισραηλινός και δύο υπάλληλοι των ΕΛΤΑ που έπιασαν ύποπτο φάκελο

Οι δύο υπάλληλοι των ΕΛΤΑ και ο υπάλληλος της πρεσβείας του Ισραήλ που ήρθαν σε επαφή με φάκελο που περιείχε άγνωστης σύστασης σκόνη, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο «για προληπτικούς λόγους” σύμφωνα με πληροφορίες.

Πάντως η μετάβαση έγινε με το ειδικό πρωτόκολλο που προβλέπεται και στολές, ενώ στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Τα τρία άτομα θα εξετασθούν και από γιατρούς. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες αν η σκόνη ήταν αθώα ή επικίνδυνη. Πάντως στις 12:20 το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας που πήγε να παραλάβει φάκελο από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι, με παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ, υποψιάστηκε ότι είχε μέσα σκόνη.

Τον φάκελο παρέλαβε η ομάδα της ΕΜΑΚ που έχει ως αντικείμενο τα Χημικά, Βιολογικά, Ραδιολογικά και Πυρηνικά Περιστατικά (ΧΒΡΠ) και θα τον παρέδιδε σε ειδικά εργαστήρια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το άτομο που παρέλαβε τον φάκελο μέχρι στιγμής δεν έχει νιώσει κάποια αδιαθεσία, ερεθισμό ή τσούξιμο στα μάτια. Το κατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται επί της οδού Τζαβέλλα στο Χαλάνδρι έκλεισε πάντως αμέσως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι