Στον φρουρό επιρρίπτει περισσότερες ευθύνες η ΕΔΕ για το φόνο μπροστά στο αστυνομικό τμήμα

Στον φρουρό επιρρίπτει περισσότερες ευθύνες η ΕΔΕ για το φόνο μπροστά στο αστυνομικό τμήμα

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, βαρύτερες πειθαρχικές ευθύνες φέρουν ο σκοπός που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, η αξιωματικός υπηρεσίας που δέχθηκε τα παράπονα και άκουσε τις ανησυχίες της άτυχης γυναίκας, καθώς και η επόπτης, που ήταν επίσης παρούσα στο γραφείο της αξιωματικού υπηρεσίας.

Φέρεται οι μεγαλύτερες ευθύνες να βαρύνουν τον σκοπό, καθώς η 28χρονη δέχθηκε τις φονικές μαχαιριές τους 39χρονου πρώην συντρόφου της, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από το φυλάκιο. Την Παρασκευή (10.05.24) η ΕΔΕ αναμένεται να διαβιβασθεί στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι την επομένη του φόνου είχαν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων έξι αστυνομικοί:ο φρουρός, η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτης, η οδηγός της επόπτου, ο διοικητής του τμήματος και ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμέσου Δράσεως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι