ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στον ρυθμό του Καρνάβαλου η Πάτρα – Το πρόγραμμα του ξεφαντώματος

Στον ρυθμό του Καρνάβαλου η Πάτρα – Το πρόγραμμα του ξεφαντώματος

Το μουσικό άρμα και η τελάλισσα ανήγγειλαν σήμερα την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού στο κέντρο και σε συνοικίες και σε ολόκληρη την πόλη άρχισε το ξεφάντωμα που θα κρατήσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Η Πάτρα 

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατακλύζουν τους κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας και τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν τις εικόνες και το κέφι. Η πόλη είναι κατάμεστη από τους κατοίκους και χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα και είναι ενδεικτικά τα στιγμιότυπα που μετέδωσε ο τοπικός σταθμός The Best.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

11:00-12:00 Μουσικό δρώμενο από το σύνολο Κρουστών «Κρούσις» του Δημοτικού Ωδείου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων σε διδασκαλία του M. Mankovsky, στην οδό Ρήγα Φεραίου (έναντι Επιμελητηρίου Αχαΐας)
11:15 Μουσικό δρώμενο, διάρκειας 15’, από το σύνολο των πνευστών του Δημοτικού Ωδείου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, από το μπαλκόνι του Δημαρχείου
11:30 Καρναβαλική μουσική διάρκειας 15΄ από τη Δημοτική Μπάντα του Πολιτιστικού Οργανισμού, στην είσοδο του Δημαρχείου
11:00 Θεατρικό δρώμενο από την Χορευτική ομάδα Rising Flames, εμπνευσμένο από το έργο “Φάντασμα της Όπερας”, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»
12: 00 Παράδοση Καρναβαλικού λαβάρου στον Δήμαρχο Πατρέων, Δημαρχείο Πατρών
21:00 Τελετή επίσημης έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού 2023: Μικτό θέαμα κίνησης, χορού, εικόνας και ήχου με θέμα την Αναγέννηση σε ιδέα, χορογραφία, καλλιτεχνική διεύθυνση του διεθνούς χορογράφου Σπύρου Κουβαρά και Συναυλία-πολύχρωμη καλλιτεχνική γιορτή από τον Σωτήρη Ντούβα (ντραμς-ρυθμός), τους Hazeband και διεθνείς μουσικούς.

Το καρναβάλι θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx