Στρατιώτες λυγίζουν σίδερα για τα μάτια του Κιμ Γιόνγκ Ουν (video)

Στρατιώτες λυγίζουν σίδερα για τα μάτια του Κιμ Γιόνγκ Ουν (video)

Στρατιωτικές επιδείξεις παρουσιάστηκαν πρόσφατα στον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν, με τους στρατιώτες που συμμετείχαν σε αυτές να αποδεικνύουν την σωματική τους ισχύ σπάζοντας διάφορα πράγματα με τα γυμνά τους χέρια. Το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από την κρατική τηλεόραση της Βορείου Κορέας και αναμεταδόθηκε σε μία σειρά από διεθνή μίντια.

Το παρόν στις επιδείξεις έδωσε το σύνολο της πολιτικής αλλά και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας. Οι στρατιώτες στην επίδειξη αφού έσπασαν τούβλα και πλακάκια με τα γυμνά χέρια τους, ξαπλώνουν πάνω σε θραύσματα από σπασμένα γυάλινα μπουκάλια αλλά και σε σιδερένια καρφιά. Σε ορισμένους από αυτούς, άλλα μέλη του Στρατού, σπάνε με βαριοπούλα τσιμεντόλιθους πάνω στο γυμνό κορμί τους.

https://youtu.be/AnGKdPZ0JBE

Κλείνοντας, οι Βορειοκορεάτες στρατιώτες λυγίζουν σιδερόβεργες χρησιμοποιώντας τον λαιμό τους και κατόπιν σπάνε αλυσίδες. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης της Βορείου Κορέας, σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης-επίδειξης είναι να διαδοθεί το μήνυμα στους εχθρούς της χώρας τους, ότι οι στρατιώτες αυτού του κράτους «προστατεύουν την ειρήνη με σιδερένιες γροθιές».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι