Στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου

Εξώδικο του Δοξιάδη στον Καλπαδάκη – Δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος

Eλλάδα και Αίγυπτος υπέγραψαν πρόγραμμα διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας για το 2021, μετά από συνάντηση αντιπροσωπειών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου.

Όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων που θα υλοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αίγυπτο, εστιάζοντας κυρίως στην διεξαγωγή κοινών ασκήσεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

H στρατιωτική συνεργασία για το 2021 προγραμματίζεται να ενισχυθεί τόσο με την αξιοποίηση εκπαιδευτικών ευκολιών όσο και με την αναβάθμιση της άσκησης «Μέδουσα» και την διεύρυνση που έχει επιτευχθεί με την συμμετοχή έτερων φίλων και συμμαχικών κρατών σε αυτήν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι