Super League: Διακοπή πρωταθλήματος αν γίνουν επεισόδια στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Super League: Διακοπή πρωταθλήματος αν γίνουν επεισόδια στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η κυβέρνηση φέρεται να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση του το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League δεν κυλήσει ομαλά.

 

Την επόμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται αυτή τη στιγμή λίγο πίσω από τους Πειραιώτες και θέλουν να επικρατήσουν εντός έδρας για να πάρουν την μερίδα του λέοντος ενόψει και των Play Off.

Φυσικά πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου με την έχθρα που έχει αναπτυχθεί -εκτός γηπέδου- ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι μεγάλη.

Το ενδεχόμενο επεισοδίων παραμένει μεγάλο καθώς και στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί ανάλογα περιστατικά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», η κυβέρνηση δείχνει έτοιμη να διακόψει το πρωτάθλημα σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν επεισόδια στην Τούμπα. Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι για αυτή την πρόθεση έχουν ενημερωθεί τόσο η FIFA, όσο και η UEFA.

Σε αυτή που παρθεί η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, δεν θα μπορούν να παρέμβουν οι Ομοσπονδίες καθώς στο θέμα της βίας σε αθλητικούς χώρους τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι Κυβερνήσεις της κάθε χώρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι