Σχόλιο του Γιάννη Μαντζουράνη για την επίσκεψη Ερντογάν

Καταδίκη για δημοσιεύματα περί "βίλας" Τσίπρα – Τι λέει ο Γ. Μαντζουράνης

«Η στάση του σώματος του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, καθηγητή Γιώργου Γεραπετρίτη, κατά την είσοδο του Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο φουσκώνει τα στήθη κάθε Έλληνα με εθνική υπερηφάνεια», σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μαντζουράνης, προέβη σε ανάρτηση στα social media, σχετικά με την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και την στάση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών. Η ανάρτηση συνοδεύεται και με μία φωτογραφία:

«Η στάση του σώματος του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, καθηγητή Γιώργου Γεραπετρίτη, κατά την είσοδο του Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο φουσκώνει τα στήθη κάθε Έλληνα με εθνική υπερηφάνεια. Μόνο με τέτοια στάση μπορεί να αντιμετωπισθεί ο νεοσουλτάνος της Τουρκίας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι