Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μικροπωλητών στην Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μικροπωλητών στην Θεσσαλονίκη

Οι πωλητές βιομηχανικών ειδών (ενδυμάτων, υποδημάτων κ.α.) πραγματοποιούν συγκέντρωση στη Λαϊκή Αγορά της οδού Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από 800 άτομα απασχολούνται σε αυτό τον κλάδο, στο νομό Θεσσαλονίκης. «Αν με το click away μπορείς να ψωνίσεις έξω από τα μαγαζιά γιατί να μην υπάρχει δυνατότητα να αγοράσεις προϊόντα στη Λαϊκή αγορά που λειτουργεί σε εξωτερικό χώρο;» αναρωτιούνται.

«Φοράμε μάσκες, κρατάμε αποστάσεις δεν υπάρχει πρόβλημα» αναφέρουν, επισημαίνοντας ότι «τώρα δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Δεν υπάρχουν έσοδα αλλά τα έξοδα τρέχουν. Πληρώνουμε τέλη, ΤΕΒΕ , ΦΠΑ κλπ. Η επιστρεπτέα προκαταβολή δεν φτάνει».

Στο χώρο βρέθηκε και ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχες οποίος εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους διαμαρτυρόμενους. Την επόμενη εβδομάδα αντιπροσωπεία συνδικαλιστών των λαϊκών αγορών αναμένεται να συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, στην Αθήνα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι