Συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στην Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στην Θεσσαλονίκη

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και μέλη του αριστερού ριζοσπαστικού σχήματος “Η Πόλη Ανάποδα”, πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.

Τα άτομα κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα τάσσονται ενάντια στην αστυνομική βία και τον αυταρχισμό με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

«Πονάω! Αντίσταση σε πόλεις και γειτονιές ενάντια στον αυταρχισμό» αναγράφει ένα από τα πανό των διαδηλωτών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιβλέπουν διακριτικά τη διαδήλωση. Ενδέχεται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι