Συγκλονιστική διάσωση πυροσβέστη από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Γερμανία

Εύβοια: Δραματική διάσωση οικογένειας τουριστών (video)

Μία ανείπωτη τραγωδία ζει η Γερμανία, καθώς ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες είναι βαρύς, με πάνω από 80 νεκρούς και τουλάχιστον 1300 αγνοούμενους. Η έντονη βροχόπτωση, την οποία πολλοί στο εσωτερικό της χώρας αποδίδουν στην κλιματική αλλαγή, ήταν η μεγαλύτερη του αιώνα σε πολλές περιοχές.

Σε ένα από τα πολλά σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν και δείχνουν την πραγματική καταστροφή στη Γερμανία, φαίνεται ένας πυροσβέστης να έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά. Κάτοικοι που κατάλαβαν τι έχει συμβεί πήγαν σε ένα σημείο που μπορούσαν να έχουν καλύτερη πρόσβαση και διέσωσαν τον πυροσβέστη, σε μια σκηνή πραγματικά συγκλονιστική.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx