Συγκλονιστικό βίντεο από την κακοποίηση αστυνομικού στο Καπιτώλιο

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε συγκλονιστικό βίντεο από την εισβολή των φανατικών οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο. Στο βίντεο απεικονίζεται η στιγμή που οι βάνδαλοι επιχειρούν να εισβάλλουν στο κτίριο και η αστυνομία αντιστέκεται.

Οι οπαδοί του Τραμπ πίεζαν ασφυκτικά έναν αστυνομικό, ο οποίος φώναζε για βοήθεια. Οι εισβολείς έπαιρναν ασπίδες από τους αστυνομικούς και φώναζαν «αφήστε μας να μπούμε».

Ωστόσο δεν έκαναν όλοι οι άντρες της αστυνομίας την δουλειά τους. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από βίντεο ντοκουμέντα σύμφωνα με τα οποία η αστυνομία όχι μόνο δεν εμπόδισε τους εισβολείς να μπουν στο Καπιτώλιο αλλά μάλιστα τους άνοιξαν και τις πόρτες!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx