Συλλαλητήρια το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Συλλαλητήρια το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου συνδικάτα και συλλογικότητες έχουν προγραμματίσει συλλαλητήρια και πορείες, σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και μακεδονικά σωματεία που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 18:00. Το ΠΑΜΕ θα κάνει συλλαλητήριο στην πλατεία Αριστοτέλους, την ίδια ώρα. Τέλος, στην Καμάρα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Εντωμεταξύ, από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει η ειδική περιφρούρηση κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές, στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της αστυνομίας, θα πετά ελικόπτερο πάνω από το κέντρο, κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι