Σύλληψη δικηγόρου στο Ηράκλειο για ναρκωτικά

Σύλληψη δικηγόρου στο Ηράκλειο για ναρκωτικά

Συνελήφθη δικηγόρος του Ηρακλείου ο οποίος φέρεται να βοήθησε την προσπάθεια δύο ακόμη προσώπων να περάσουν ποσότητα ινδικής κάνναβης στις φυλακές Νεάπολης Λασιθίου.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, 55 ετών, συνόδευσε στις φυλακές έναν άνδρα από το Ηράκλειο και μία γυναίκα ξένης υπηκοότητας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρέδωσε στην είσοδο των φυλακών τσάντα με τρόφιμα ώστε να παραδοθεί σε κρατούμενο πελάτη του. Ο έλεγχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων αποκάλυψε ότι, μεταξύ άλλων που περιείχε η τσάντα, δίπλα σε ποσότητα κρέατος υπήρχε μικροποσότητα ινδικής κάνναβης. Ακολούθησε κινητοποίηση και τα πρόσωπα του επισκεπτηρίου αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο με το οποίο θα επέστρεφαν στο Ηράκλειο.

Και οι τρεις τους συνελήφθησαν με την υπόθεση κυρίως για το πρόσωπο του δικηγόρου να έχει αναστατώσει τόσο την τοπική κοινωνία όσο και να έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι