Σύλληψη Έλληνα στα Κατεχόμενα – Θα δικαστεί για παράνομη διαμονή

Πύρινη κόλαση στην Κύπρο –Εκκενώθηκαν χωριά, βοήθεια από Ελλάδα και Ισραήλ, slpress

Για διαμονή χωρίς άδεια καθώς η «τουριστική βίζα» του είχε λήξει από τον περασμένο Νοέμβριο κατηγορείται νεαρός Έλληνας στα Κατεχόμενα της Κύπρου, ο οποίος και θα δικαστεί.

Συνελήφθη σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο «κατόπιν πληροφοριών που έλαβε η Αστυνομία» και οδηγήθηκε στο λεγόμενο «επαρχιακό δικαστήριο» της πόλης, που όρισε δικάσιμο σε 15 ημέρες και εν τω μεταξύ ο άνδρας κρατείται. Σύμφωνα με την τουρκόφωνη ιστοσελίδα ΚibrisPostasi, που αναφέρει και το όνομά του, πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος πέρασε στα κατεχόμενα στις 2 Οκτωβρίου και η «τουριστική βίζα 30 ημερών» που είχε λάβει έληξε την 1η Νοεμβρίου 2020.

Στις 28 Ιανουαρίου η αστυνομία τον εντόπισε σε διαμέρισμα και παρότι δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο στην κατοχή του,κατηγορείται για «παραμονή χωρίς άδεια» και κριθηκε προφυλακιστέος. Πρφόκειται για έναννέο ονόματι Απόστολος Κοσκινάς που επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα ως τουρίστας

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι