Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου για ναρκωτικά στις φυλακές Μαλανδρίνου

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στο κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου. Σε έρευνα που του έγινε βρέθηκαν πάνω του και κατασχέθηκαν 345 γραμμάρια χασίς και 108 γρ. ηρωίνης, δύο κινητά τηλέφωνα, 200 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Αντιεγκληματικής Πολιτικής, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του συλληφθέντα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.

Σε άλλη περίπτωση, από διενέργεια έρευνας εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα, σε κοινόχρηστο χώρο στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού Ι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επτά συσκευασίες που περιείχαν 21,9 γρ. χασίς, 18,8 γρ. ηρωίνη και 18,3 γρ. κοκαΐνη. Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αστυνομική και εισαγγελική αρχή, ενώ διενεργείται παράλληλα πειθαρχικός έλεγχος.

Τις πρωινές ώρες ώρα συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός στην οικία του στο Περιστέρι από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι