Συμπλοκή νεαρών σε παραλία

Συμπλοκή νεαρών σε παραλία

Το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των νεαρών ατόμων ξεκίνησε στην παραλία της Βάρκιζας και ολοκληρώθηκε με επίθεση κατά λεωφορείου και αστυνομικών στην Αργυρούπολη.

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε το Σάββατο από τη Βάρκιζα και Αργυρούπολη.

Το σοβαρό επεισόδιο ξεκίνησε στην παραλία της Βάρκιζας και ολοκληρώθηκε με επίθεση κατά λεωφορείου και αστυνομικών στην Αργυρούπολη, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Κατά το ίδιο μέσο, υπό αδιευκρίνιστα αίτια σημειώθηκε αρχικά συμπλοκή δυο παρεών στην παραλία της Βάρκιζας.

Από τη συμπλοκή, τραυματίστηκαν δύο άτομα, πιθανώς από σπασμένο μπουκάλι.

Ακολούθως, ως αντίποινα, η παρέα των τραυματισμένων περίμενε την άλλη ομάδα νεαρών έξω από τον σταθμό του μετρό στην Αργυρούπολη και επιτέθηκε με πέτρες σε λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε η άλλη παρέα.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση και ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο οι αστυνομικοί δέχθηκαν πέτρες, φτάνοντας στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 15 ατόμων, ηλικίας από 16 έως 20 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι