Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την πυρκαγιά στην Κάρυστο

Συναγερμός από πυρκαγιά στην Κάρυστο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική, καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στην Εύβοια στο δήμο Καρύστου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Ρούγκλια και δεν απειλείται κάποιος οικισμός.

Στο σημείο επιχειρούν 29 πυροσβέστες, με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ έχουν σηκωθεί 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Ο διοικητής Πυροσβεστικής Εύβοιας, Κωνσταντίνος Ψαρρός δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ, ότι η επέμβαση στο σημείο είναι αρκετά δύσκολη μιας και πνέουν άνεμοι έντασης 7 μποφόρ. Ενισχύσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων, ανακοίνωσε η διοίκηση της Πυροσβεστικής, ώστε να μην χαθεί ο έλεγχος κατά την διάρκεια της νύχτας που δεν θα επιχειρούν τα εναέρια μέσα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι