Συνάντηση Κόντε-Ματαρέλα

Συνάντηση Κόντε-Ματαρέλα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα είχε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Τζουζέπε Κόντε, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, εν μέσω κλιμακούμενης έντασης στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ο Κόντε αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τη συνάντηση όταν ρωτήθηκε έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο εάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο, ο οποίος έχει την εξουσία να διαλύσει το κοινοβούλιο, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ.

Οι τιμές των ιταλικών ομολόγων υποχώρησαν σήμερα εν μέσω ανησυχιών ότι η κλιμακούμενη ένταση στον κυβερνητικό συνασπισμό μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευσή του ή σε έναν ανασχηματισμό της κυβέρνησης με αποχώρηση του υπουργού Οικονομικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version