Συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ μηνύει τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη

Συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ μηνύει τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη

Την αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, προκάλεσε νέα ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή που δημοσίευσε στο Instagram την ταυτότητα των πρωταγωνιστών στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα και εν συνεχεία ανήρτησε αναφορές για κυκλώματα μαστροπείας.

Ο Ηλίας Γκιώνης συνεχίζει να κατονομάζει καταστήματα διασκέδασης, τα οποία όπως υποστηρίζει σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της 24χρονης. Σε σημερινή του ανάρτηση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της ΕΑΥΘ (Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης) είναι συνιδιοκτήτης σε κέντρο διασκέδασης, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Σύμφωνα με τον κ. Γκιώνη το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θ. Τσαϊρίδης έκανε σχετικά μια ανάρτηση, όπου αναφέρει ότι κινείται νομικά κατά του Ηλία Γκιώνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος έχει οριστεί ως αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας και της δικαιοσύνης, με εμπλέκει σε πράγματα και καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχω. Ήδη έχει επιληφθεί το νομικό τμήμα της ένωσης προκειμένου να γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες εναντίον του, διότι προσβάλλει τόσο εμένα προσωπικά όσο και τον θεσμό που εκπροσωπώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει έτερος εμπλεκόμενος αστυνομικός- συνδικαλιστής, αλλά το γεγονός ότι με τα γραφόμενα του με στιγματίζει και με στοχοποιεί είναι ολοφάνερο, καθώς ήδη δεκάδες συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και πολίτες μου έχουν στείλει την συγκεκριμένη ανάρτηση. Η κοινωνία δεν καθαρίζει με νόμους ζούγκλας κ. Γκιώνη».

Ο Ηλίας Γκιώνης, γνωστός στο Instagram ως “μικρός πριγκηπάκος” επανήλθε επί του θέματος, αλλά δεν υπερασπίζεται την αρχική του ανάρτηση, δηλαδή δεν αναφέρει ότι έχει στοιχεία για το ποιοι είναι οι συνιδιοκτήτες της επιχείρησης, παρά απλά γράφει: «Σε όποιο δικαστήριο προκύψει, δεν θα έχω ποινικές κυρώσεις, γιατί για να βγω συκοφάντης πρέπει να γνωρίζω ότι αυτά που παραθέτω είναι ψέματα και να το κάνω επίτηδες».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι