Συνεχίζει τα tweet ο Τραμπ για καλπονοθεία

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Ενώ η καταμέτρηση έχει εξελιχθεί στις ΗΠΑ σε βασανιστικά αργή διαδικασία, μέσα σε τοξικά πολωτικό κλίμα, ο Τραμπ συνεχίζει  τα tweet περί νοθείας. Μέχρι στιγμής καμία δικαστική αρχή δεν αποδέχθηκε ως βάσιμες τις προσφυγές του (και γίνεται επανακαταμέτρηση στις οριακές πολιτείες όπου η διαφορά των δύο ανδρών είναι μικρότερο από το 0,1% όπως ορίζει ο νόμος).

Ο Τραμπ επιμένει να καταγγέλλει ότι έγιναν δεκτές ψήφοι μετά το κλείσιμο της κάλπης  στην Πενσιλβάνια.Επίσης καταγγέλλει ότι τα εκλογικά τμήματα δεν παρείχαν πρόσβαση σε παρατηρητές των Ρεπουμπλικανών  και κάλυψαν τα παράθυρά τους με αποτέλεσμα (όπως γράφει εκείνος) «ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ και έγιναν μεγάλες αλλαγές» (εννοεί στο αποτέλεσμα).Το Twitter από προχτές σημειώνει ως αμφιβόλου εγκυρότητας τα tweet του Τραμπ.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι