Συνέδριο του ΕΛΙΣΜΕ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Συνέδριο του ΕΛΙΣΜΕ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, (ΕΛΙΣΜΕ), στο πλαίσιο συμμετοχής του στον Εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821, ανακοινώνει την διοργάνωση Συνεδρίου, με θέμα “200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821: τα Μεγάλα Θέματα του Ελληνισμού”.

Η εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά στις 7 και 8 Οκτωβρίου, από τις 09.45-13.00 και 14.00-17.30, στο κτήριο της ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, στην Αθήνα. Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει θέσεις και προτάσεις για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνισμό και να προωθήσει γόνιμο  διάλογο και δημιουργικό προβληματισμό.

Τα 21 θέματα, τα οποία θα παρουσιασθούν στο Συνέδριο, εκτίθενται αναλυτικά στο εκδοθέν πόνημα του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ., με τον ομώνυμο τίτλο και η παρουσίαση θα γίνει από τους συγγραφείς τους. Στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΣΜΕ έχει αναρτηθεί το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου,  όπου μπορείτε να βρείτε τους ομιλητές και τους χορηγούς που υποστηρίζουν το επετειακό πρόγραμμα.

Λόγω των αυστηρών μέτρων και περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας και για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακή μορφή, χωρίς την φυσική παρουσία ακροατηρίου. Η παρακολούθηση του Συνεδρίου από το διαδίκτυο, είναι ανοιχτή σε όλους, στις παρακάτω πλατφόρμες :

Σύνδεσμοι για YouTube Live Streaming:

Για περισσότερες πληροφορίες, το ακριβές πρόγραμμα, ο τίτλος κάθε διάλεξης και οι ομιλητές, φαίνονται  στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΣΜΕ: www.elisme.gr ή πληροφορίες στο 6945152350.

Η αφίσα της εκδήλωσης

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι