Συνέλαβαν στα σύνορα ύποπτο για το φόνο στα Γλυκά Νερά

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Γεωργιανός συνελήφθη στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, που αποπειράθηκε να τα περάσει με πλαστό διαβατήριο. Είναι άγνωστο αν είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι “ο ευτραφής κοντός με το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή” που σκότωσε την Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που την σκότωσε φορούσε ένα είδος “κασκόλ” που έχουν οι μοτοσικλετιστές στο λαιμό και το είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια, αλλά παλεύοντας με την άτυχη 20χρονη, αυτό γλίστρησε και στιγμιαία αποκάλυψε το πρόσωπό του. Ίσως και αυτός να ειναι ο λόγος που την σκότωσε, για να μην τον αναγνωρίσει. Δεν ειναι σαφές αν πρόλαβε να δει το πρόσωπο και ο σύζυγος της δολοφονημένης, καθώς αυτός ήταν πεσμένος και δεμένος στο πάτωμα, την ώρα που ο δράστης σκότωνε τη γυναίκα πάνω στο συζυγικό κρεβάτι.

Ο Γεωργιανός προσπάθησε να περάσει τα σύνορα στον Έβρο λίγα 24ωρα μετά το έγκλημα και είναι κι αυτό ένα στοιχείο που τον καθιστά ύποπτο –η εσπευσμένη διαφυγή με πλαστά έγγραφα. Έχει τον σωματότυπο που περιέγραψε ο σύζυγος της νεκρής. Δεν ξέρουμε όμως αν είναι και κάπως μελαψός, όπως επίσης περιέγραψε ο σύζυγος τον δολοφόνο. Έχει πάντως ποινικό παρελθόν με ληστείες παρόμοιου προφίλ και συγκεκριμένα φέρεται πριν από περίπου δύο μήνες να είχε διαπράξει ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πικέρμι. Τις επόμενες ώρες η Αστυνομία θα μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Γεωργιανός κακοποιός έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι