Συνέλαβαν τον διοικητή νοσοκομείου επειδή διαπληκτίσθηκε με πολίτη για μάσκα

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο διοικητής νοσοκομείου στην Πάτρα, γιατί έκανε την παρατήρηση σε πολίτες Ρομά που δεν φορούσαν μάσκες και συνωστίζονταν εντός του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να κληθεί η αστυνομία.

Η μεγάλη συντροφιά των Ρομά και ο διοικητής κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ένας εκ των πολιτών φέρεται να έκανε μήνυση στον διοικητή. Ο δικηγόρος του διοικητή, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Μυλωνόπουλος δήλωσε ότι «ο κ.Δημόπουλος έκανε το καθήκον του και προσπάθησε να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Η σύλληψή του αποτελεί αψυχολόγητη αντίδραση ορισμένων οργάνων της τάξης και είναι εκτός νόμου».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι