Συνελήφθη 27χρονος τζιχαντιστής από την Συρία

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19 Νοεμβρίου) συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή σε  τρομοκρατική οργάνωση (ISIS)

Επίσης κατηγορείται για άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονία, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Ο φερόμενος αρχικά ως πρόσφυγας, εισήλθε στη χώρα μας τον Μάρτιο του 2018 και, συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική αποδέχτηκε τις εις βάρος του κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών, όπου διέμενε, βρέθηκαν σε κινητό και υπολογιστή ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων. Δεν γνωρίζουμε αν συνελήφθη στην Αθήνα ή αλλού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι