Συνελήφθη 38χρονος Αζέρος στην Κύπρο

Πύρινη κόλαση στην Κύπρο –Εκκενώθηκαν χωριά, βοήθεια από Ελλάδα και Ισραήλ, slpress

Συνελήφθη στην Κύπρο ένας 38χρονος Αζέρος που φέρεται ότι ετοιμαζόταν να εκτελέσει “συμβόλαιο θανάτου”. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, πέραν του ότι βρέθηκε στο ΙΧ που νοίκιασε ένα όπλο με σιγαστήρα. Ο συλληφθείς είχε προηγουμένως ύποπτες επαφές στα κατεχόμενα και επρόκειτο να διαπράξει εγκληματική ενέργεια στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Σήμερα εισήλθε στην Κυπριακή Δημοκρατία από τα κατεχόμενα και στην τσάντα του μέσα στο αυτοκίνητο, βρέθηκε όπλο με σιγαστήρα. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο αρχηγείο της αστυνομίας και ανακρίνεται. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο. Εικάζεται ότι ο Αζέρος πήρε το όπλο από τα κατεχόμενα. Είχε ρωσικό διαβατήριο και είχε φτάσει στη Λάρνακα προ ημερών, οπότε και τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Εν συνεχεία πήγε στα κατεχόμενα και όταν προσπάθησε να εισέλθει ξανά στην ελεύθερη Κύπρο, κατά τον έλεγχο βρέθηκε στο ΙΧ το όπλο. Κατά πληροφορίες είχε ως στόχο αλλοδαπό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Λάρνακα. Ο 38χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Δομετίου το μεσημέρι, από μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε ύποπτες επαφές και εφέρετο ότι επρόκειτο να διαπράξει έγκλημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι