Συνελήφθη 58χρονος πελάτης τράπεζας για τη διάρρηξη 4 θυρίδων

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση, ο 58χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι τον περασμένο Νοέμβριο διέρρηξε θυρίδες άλλων πελατών τράπεζας στο Ψυχικό και στο Χαλάνδρι και  αφαίρεσε από αυτές μετρητά και είδη αξίας που φύλασσαν στις θυρίδες τους τέσσερις γυναίκες.

Ο κατηγορούμενος είχε ξανακατηγορηθεί στο παρελθόν για απάτη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (η οποία διέπραττε απάτες μέσω υπολογιστών), όμως δεν γνωρίζουμε αν καταδικάσθηκε ή είναι υπόδικος για αυτές τις παλαιότερες υποθέσεις. Στη θυρίδα του, στο κατάστημά του και στο σπίτι του βρέθηκαν ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, σουγιάδες και πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών. Στη θυρίδα του είχε τους σουγιάδες και επτά κατσαβίδια, προκειμένου με αυτά να παραβιάζει θυρίδες άλλων πελατών της τράπεζας.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε επειδή βρέθηκε DNA του στις θυρίδες που ειχαν παραβιασθεί και ελέγχθηκε υλικό από κάμερες για τις ημέρες που είχε επισκεφθεί τα δυο τραπεζικά καταστήματα και ειχε πάει στο χώρο των θυρίδων. Από τις θυρίδες που φέρεται να διέρρηξε, σύμφωνα με τις καταγγελίες  των γυναικών, κλάπηκαν μετρητά που συνολικά υπερβαίνουν τις 150 χιλιάδες ευρώ αλλά και μεγάλης αξίας κοσμήματα και χρυσές λίρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι