Συνελήφθη ο 59χρονος Αλβανός που αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα 76χρονου

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Συνελήφθη και παραμένει όμως στο νοσοκομειο φρουρούμενος ο 59χρονος Αλβανός ασθενής που σκότωσε ασθενή του ίδιου θαλάμου επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τη συσκευή διασωλήνωσης. Ο συλληφθείς παραμένει στο θάλαμο, καθώς ασθενεί και ο ίδιος. Μια ημέρα πριν από το φόνο, ο δράστης είπε  στους νοσηλευτές ότι δεν άντεχε το θόρυβο του οξυγόνου και ότι ήθελε “δικό του δωμάτιο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εμφανές ότι ο 59χρονος είχε ψυχολογικά έως και ψυχιατρικά ζητήματα, όμως ο “Ερυθρός Σταυρός” δεν τον έβαλε στον κατάλληλο θάλαμο, πιθανόν εκτιμώντας ότι ήταν ακίνδυνος, και τον άφησε στον ίδιο θάλαμο με τον άτυχο συνταξιούχο….

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι