Συνελήφθη ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στην Βάρη

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πάλι ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια, ο οποίος είχε δραπετεύσει τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ο 40χρονος Αλβανός είχε βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα συγγενή του και κατά την σύλληψή του δεν αντέδρασε, αφού πιθανότατα αιφνιδιάστηκε. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα, άλλα δύο άτομα, ο ένας συγγενής του.

Την περασμένη Τρίτη, ο 40χρονος είχε αποδράσει, αφού έκοψε με σύρμα το εξωτερικό κάγκελο και ξεκόλλησε το εσωτερικό από τον σοβά. Τότε οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει απλώς να αποτρέψουν την απόδραση του δεύτερου ληστή, ο οποίος βρίσκονταν στο ίδιο κελί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version