Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Συνελήφθη ξανά ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, καθώς κατηγορείται πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Εκτός της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, ο Φουρθιώτης ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται τρεις φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Είναι όρος τον οποίο παραβίασε, με αποτέλεσμα την αυτόματη έκδοση βουλεύματος για την επιστροφή του στη φυλακή. Σε εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε μετά το βούλευμα που αποφασίζει την προφυλάκισή του. Αυτή την ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγείται στην Ασφάλεια Αθηνών και με ενδιάμεση στάση τα δικαστήρια Αθηνών αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι