Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε την σύλληψη του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη. Ο παρουσιαστής συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων. «Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι