Συνέχεια συζήτησης πρότασης μομφής στη Βουλή… Επίθεση Καμμένου

Συνέχεια συζήτησης πρότασης μομφής στη Βουλή… Επίθεση Καμμένου

Συνεχίζεται σήμερα για 2η ημέρα η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης. Όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η συζήτηση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας.

Σχολιάζοντας την εν εξελίξει συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε η ΝΔ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προχώρησε σε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter που αφορούν στα γεγονότα του 1993 επισυνάπτοντας και σχετικά βίντεο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι