Συνταξιούχος σκότωσε διευθυντή σχολής Αγιογραφίας (upd)

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Συνταξιούχος σκότωσε σήμερα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας στην Τήνο. Το θύμα είχε δύο παιδιά και ο δράστης συνελήφθη. Μέχρι πριν από λίγο έδινε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου η σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του και προσπαθούσε να παρκάρει το ΙΧ του μπροστά στο σπίτι του, όταν ο δράστης του έκλεισε το δρόμο με το δικό του ΙΧ και προτού προλάβει το θύμα να βγει από την θέση του οδηγού, ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη στην καραμπίνα του και τον σκότωσε. Οι γείτονες είπαν ότι ο 93χρονος δράστης και το 50χρονο θύμα είχαν εδώ και χρόνια διαφορές, για θέματα όπως η θέση του πάρκινγκ και η θέση του ηλιακού θερμοσίφωνα. Ο ηλικιωμένος έμενε στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version