ΣΥΡΙΖΑ: Σε άλλο μήκος ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος για την Novartis

ΣΥΡΙΖΑ: Σε άλλο μήκος ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος για την Novartis

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου στη Βουλή, που υποστήριξε ότι πρέπει το κόμμα του να αποδεχθεί το πόρισμα αρχειοθέτησης για την υπόθεση Novartis και πως δεν βρέθηκαν στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα στην Εξεταστική Επιτροπή.

Κινούμενος σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σάκης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είμαστε αναγκασμένοι να το αποδεχθούμε το πόρισμα αρχειοθέτησης γιατί δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Κι εμείς στο πόρισμα που είχαμε στην εξεταστική για την υγεία δεν βρήκαμε στοιχεία για δέκα άτομα. Μόνο για τρεις είπαμε ότι πρέπει να ψάξουμε. Για τους δύο είδαμε ότι αρχειθετήθηκε. Εύχομαι και στον Ανδρέα τον Λοβέρδο να αθωωθεί».

Με την ελευθερία που του δίνει η απόφαση του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο κ. Παπαδόπουλος, συνέχισε λέγοντας: «Θελήσαμε τη διερεύνηση ευθυνών από τη Δικαιοσύνη και η εισαγγελία καταπολέμησης της διαφθοράς έκανε άριστη δουλειά. Συμφώνησε στο τέλος η εισαγγελία ότι για τις τρεις περιπτώσεις έπρεπε να διερευνηθούν».

Κάλεσε ακόμη την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία για να αποζημιωθεί και η Ελλάδα. «Όφειλα μια καθαρή απάντηση εκ μέρους όλης της ομάδας των βουλευτών που συμμετείχαμε στην Εξεταστική Επιτροπή και του αείμνηστου Προέδρου της Αντώνη Μπαλωμενάκη», είπε ο Σάκης Παπαδόπουλος. Σε νεότερη ανακοίνωση του, υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι