Τα δάκρυα της Κορακάκη

Τα δάκρυα της Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη αποσύρθηκε από τον προκριματικό της στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ έδωσε εξηγήσεις και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε μόλις τέσσερις βολές, 90, 93, 94 και 27 και στην συνέχεια εγκατέλειψε, επειδή  με συνολική βαθμολογία 304-6x, δεν είχε ελπίδες πρόκρισης.

Με δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η Άννα Κορακάκη έδωσε εξηγήσεις για την πορεία που πήραν τα πράγματα στον αγώνα της, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Άννα Κορακάκη ανέφερε ότι είχε ένα δύσκολο βράδυ, λόγω ιγμορίτιδας, που της έχει φέρει πυρετό (και παίρνει αντιβίωση γι’ αυτό). Παράλληλα, τόνισε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μάτι και την εστίαση και ότι δεν είχε το χρόνο να το αντιμετωπίσει.

«Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστησα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη», είπε μεταξύ άλλων.










Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι