“Τα κρίσιμα θέματα της συγκυρίας”: Εκδήλωση του Ομίλου ΑΚΤΙΔΑ

"Τα κρίσιμα θέματα της συγκυρίας": Εκδήλωση του Ομίλου ΑΚΤΙΔΑ

Τον συντονισμό της εκδήλωσης, η οποία θα μεταδίδεται και διαδικτυακά, από facebook, You Tube και από την σελίδα της ΑΚΤΙΔΑΣ στο facebook, θα κάνει ο Μάκης Γιομπαζολιάς (δημοσιογράφος – νομικός, Γεν. Γραμματέας του ΔΣ της ΑΚΤΙΔΑΣ).

O Όμιλος ΑΚΤΙΔΑ διοργανώνει εκδήλωση, δια ζώσης και με ελεύθερη είσοδο, στην αίθουσα “Γ. Αναστασόπουλος” της ΕΣΗΕΑ ( Ακαδημίας 20 3ος όροφος Αθήνα ), την 26 Μαρτίου 2024, ώρα 16.00, με θέμα: “Τα κρίσιμα θέματα της συγκυρίας”
(Οικονομική κατάσταση, Πολιτική κατάσταση, Κράτος Δικαίου, Μη Κρατικά ΑΕΙ και Αλλαγές στην Υγεία).

Ομιλητές- εισηγητές θα είναι :
• Δημήτρης Ρολόγης, καθηγητής Νευροχειρουργικής, Πρόεδρος ΔΣ ΑΚΤΙΔΑΣ
• Κώστας Μελάς, καθηγητής Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αντιπρόεδρος ΔΣ ΑΚΤΙΔΑΣ
• Δημήτρης Βερβεσός, Δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
• Βαγγέλης Χωραφάς, πολιτικός αναλυτής

Θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση

Τον συντονισμό της εκδήλωσης, η οποία θα μεταδίδεται και διαδικτυακά, από facebook, You Tube και από την σελίδα της ΑΚΤΙΔΑΣ στο facebook, θα κάνει ο Μάκης Γιομπαζολιάς (δημοσιογράφος – νομικός, Γεν. Γραμματέας του ΔΣ της ΑΚΤΙΔΑΣ). Το video της εκδήλωσης θα αναρτηθεί μετέπειτα στην ιστοσελίδα της ΑΚΤΙΔΑΣ, που είναι προσβάσιμη με το www.aktida.net.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι