Τα όπλα που χρησιμοποίησε ο 19χρονος Γεωργιανός εναντίον μαθητή και διευθυντή σχολείου

Τα όπλα που χρησιμοποίησε ο 19χρονος Γεωργιανός εναντίον μαθητή και διευθυντή σχολείου

Εικόνα από το μαχαίρι και το σφυρί που χρησιμοποίησε ο 19χρονος Γεωργιανός στην επίθεσή του στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη δημοσίευσε η Αστυνομία.

Με το ένα ο Γεωργιανός χτύπησε τον 18χρονο Νιγηριανό μαθητή και με το μαχαίρι τραυμάτισε τον διευθυντή που προσπάθησε να προστατεύσει τον μαθητή – το δεύτερο μαχαίρι το είχε επάνω του αλλά δεν το χρησιμοποίησε.

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 8.30 το πρωί στο γυμνάσιο της Κυψέλης, με τον 19χρονο δράστη να μπαίνει στο σχολείο και αρχικά να επιτίθεται στον μαθητή από τη Νιγηρία με σφυρί και στη συνέχεια, να μαχαιρώνει τον διευθυντή. Προσπάθησε να μαχαιρώσει και τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Οι δυο τραυματίες, αμέσως μετά το περιστατικό στο Γυμνάσιο της Κυψέλης, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αιτία της επίθεσης ήταν ο διαπληκτισμός του 18χρονου με συμμαθητή του, αδελφό του δράστη. Ο μαθητής τηλεφώνησε στον “μεγάλο” του αδελφό και ο τελευταίος πήγε ένοπλος να εκδικηθεί τον Νιγηριανό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι