Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος χαιρέτησε την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League. Οι πολιτικοί αρχηγοί με μηνύματά τους συνεχάρησαν τους ερυθρόλευκους για την ιστορική επιτυχία και τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο που πήρε σύλλογος της χώρας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League και κάνει λόγο για μια «Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην ανάρτησή της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης! Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League!».

“Πραγματικός Θρύλος! Ο Ολυμπιακός κατακτά το Conference League και γράφει ιστορία! Μία συγκλονιστική βραδιά για τον ίδιο τον σύλλογο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά”, αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κυνήγησαν το όνειρο και το πέτυχαν. Είχα την τύχη να είμαι ανάμεσα στους φιλάθλους. Να ζήσω αυτήν την ασύγκριτη εμπειρία», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Χ.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη επιτυχία του. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πέτυχε να κατακτήσει το Conference League, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο», αναφέρει σε δήλωσή του μέσω του επίσημου λογαριασμού στο X του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.