Τα σημερινά κρούσματα

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 638 νέα κρούσματα και 25 θανάτους, ενώ αναφέρει ότι διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 276 ασθενείς.

Έγιναν μόνον 17.000 τεστ και κατά συνέπεια τα 638 κρούσματα είναι κατ΄αναλογίαν στην ουσία πολλά, με την έννοια ότι με  ισάριθμα τεστ στις 20 Ιανουαρίου είχαμε 444 κρούσματα. Πολύ υψηλά σε ποσοστό κρουσμάτων επί 100.000 κατοικων εκτός από την Αθήνα, βρίσκεται η Αχαΐα και η Εύβοια, αλλά και η Κάλυμνος και η Ζάκυνθος.

Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη

Ανατολική Αττική  44
Δυτική Αττική  3
Βόρειος Τομέας Αθηνών 38
Κεντρικός Τομέας Αθηνών  80
Νότιος Τομέας Αθηνών  50
Δυτικός Τομέας Αθηνών  57
Νησιά Αργοσαρωνικού – Κύθηρα  2
Πειραιάς  47
Σύνολο Αττικής 321
Θεσσαλονίκη 80

Η ανατολική Αττική περιλαμβάνει: Θρακομακεδόνες, Μενίδι/Αχαρνές, Διόνυσο, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνα, Ωρωπό, Παλλήνη, Παιανία, Ραφήνα, Μαρκόπουλο, Σπάτα, Λούτσα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα. Η δυτική Αττική περιλαμβάνει: Άνω Λιόσια, Ερυθρές, Μάνδρα, Βίλια, Φυλή, Ζεφύρι, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Μαγούλα, Οινόη.

Ο βόρειος τομέας Αθηνών περιλαμβάνει: Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Ηράκλειο, Κηφισιά, Πεύκη, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Παπάγου, Πεντέλη, Ψυχικό, Χαλάνδρι. Ο κεντρικός τομέας Αθηνών περιλαμβάνει: δήμο Αθηναίων, Βύρωνα, Γαλάτσι, Δάφνη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή και Ν. Φιλαδέλφεια. Ο δυτικός περιλαμβάνει: Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Αγίους Αναργύρους, Λιόσια/ Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι. Ο νότιος τομέας Αθηνών περιλαμβάνει: Άγιο Δημήτρη, Γλυφάδα, Άλιμο, Αργυρούπολη/Ελληνικό, Μοσχάτο, Ταύρο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο.

Τα κρούσματα ανά περιφερειακές ενότητες

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version