“Τα σκυλιά επιτέθηκαν λόγω του ήχου του αλυσοπρίονου” λέει ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη

“Τα σκυλιά επιτέθηκαν λόγω του ήχου του αλυσοπρίονου” λέει ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη

Η επίθεση των τριών σκυλιών προκαλεί ερωτήματα

Στην τελευταία κατοικία της οδηγήθηκε η 50χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της από επίθεση σκυλιών στην αυλή του σπιτιού της στο Ωραιόκαστρο. Οι δικοί της άνθρωποι είπαν το τελευταίο αντίο, ακολουθώντας την πομπή προς το κοιμητήριο. Τραγικές φιγούρες οι δυο γιοί της και η οικογένειά της, που την έχασαν τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή.

Το «παρών» στην κηδεία της, έδωσε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στέλνοντας την ευχή οι θεσμικοί φορείς να αναλάβουν δράσεις ώστε να εκλείψουν παρόμοια περιστατικά. «Εύχομαι αυτό το τραγικό περιστατικό να αφυπνίσει όλους τους θεσμικούς φορείς έτσι ώστε να αναλάβουμε όλοι μαζί δράσεις και πρωτοβουλίες ώστε να περιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το τραγικό περιστατικό των δεσποζόμενων πλέον, πέραν των αδέσποτων ζώων», σημείωσε, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων δηλωνει μέσω του συνηγόρου σοκαρισμένος, ότι δεν περίμενε ποτέ τέτοια αντίδραση από τα ζώα του και ότι μια λογική ερμηνεία για την επίθεση ήταν ότι τα σκυλιά πανικοβλήθηκαν από τον ήχο του αλυσοπρίονου. Η άτυχη γυναίκα και κωφάλαλος κηπουρός που δεν άκουσε τίποτα και παρά τρίχα γλίτωσε μάλλον από την επίθεση, έκαναν εργασίες στον κήπο και έξω από το σπίτι, όταν ξαφνικά τα σκυλιά από την διπλανή οικία κατάφεραν να μπουν στην αυλή του θύματος. Ένας γείτονας πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα και τα σκυλιά γύρισαν στην δική τους αυλή, όμως οι επίθεσή τους είχε ήδη προκαλέσει μοιραίους τραυματισμούς.

Κλήθηκαν ασθενοφόρα, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες, το πρώτο ήρθε χωρίς πλήρωμα και οι διασώστες “κατέφθασαν” ουσιαστικά μία ώρα μετά το συμβάν, όταν πλέον ήταν αργά να να προσφέρουν οτιδήποτε, καθώς η γυναίκα είχε εκπνεύσει. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι