Τα στοιχήματα ψηφίζουν νίκη Μπάιντεν

Τα στοιχήματα ψηφιζουν νίκη Μπάιντεν

Οι εταιρείες στοιχημάτων αλλάζουν τα προγνωστικά τους με αφορμή την ανατροπή που κάνει ο Τζο Μπάιντεν στην πολιτεία-κλειδί του Ουισκόνσιν και τον δίνουν φαβορί για την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ προηγουμένως έβλεπαν νικητή τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι αμερικανικές εκλογές ελκύουν την προσοχή παικτών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι τις βλέπουν ως μια ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα.

Στο Ουισκόνσιν με καταμετρημένο το 97% των ψήφων, ο Μπάιντεν προηγείται με 49.4%, 1,630,337 ψήφους, έναντι του Τραμπ που συγκεντρώνει 48.8%, 1,609,640 ψήφους. Σύμφωνα με την εταιρία Edison Research, ο Μπάιντεν συγκεντρώνει 49,3% των ψήφων, έναντι 49% που εξασφαλίζει ο Τραμπ.

Η Βρετανική Smarkets Exchange, θεωρεί ότι η πιθανότητα να κερδίσει ο Μπάιντεν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ ανέρχεται πλέον σε 58%, ενώ νωρίτερα αυτή ανερχόταν σε 29%. Η Smarkets εκτιμά ότι η πιθανότητα να κερδίσει ο Τραμπ ανέρχεται τώρα σε 41%, με το ποσοστό αυτό να έχει σημειώσει τεράστια πτώση από το 80%, που ήταν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Betfair, εκτιμά ότι οι πιθανότητες που έχει ο ο Μπάιντεν να κερδίσει τις εκλογές ανέρχονται σε 60%.

Οι Αυστραλοί πράκτορες στοιχημάτων δίνουν από την πλευρά τους, ένα οριακό προβάδισμα στον Μπάιντεν έναντι του Τραμπ εκτιμώντας ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος θα κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές.

Η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων της Αυστραλίας TAB δίνει φαβορί Μπάιντεν στα 1,60 δολάρια για να χριστεί ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ ο Τραμπ είναι στα 2,35 δολάρια για να πάρει τη νίκη. Η νεοζηλανδέζικη Predict θεωρεί ότι η πιθανότητα να κερδίσει ο Μπάιντεν ανέρχεται τώρα σε 63%.

Οι αμερικανικές  εκλογές στις ΗΠΑ με τα χαρακτηριστικό του θρίλερ που έχουν προκαλούν όλο και  μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους παίκτες όλου του πλανήτη και μετατρέπονται σε κορυφαίο γεγονός για τις εταιρίες στοιχημάτων. Μάλιστα ένας πόνταρε ένα εκατομμύριο στερλίνες (περίπου 1,11 εκατ. ευρώ) στον Μπάιντεν και  αν κερδίσει θα πάρει 1,54 εκατομμύρια στερλίνες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι