Ταϊλάνδη: Στρατιώτης που σκότωσε τουλάχιστον 17 ανθρώπους τώρα κρατά ομήρους σε εμπορικό κέντρο (upd & bίντεο)

Ταϊλάνδη: Στρατιώτης που σκότωσε τουλάχιστον 17 ανθρώπους τώρα κρατά ομήρους σε εμπορικό κέντρο (upd & bίντεο)

Ο Ταϊλανδός στρατιώτης που άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 17 ανθρώπους, φέρεται να κρατά ομήρους σε εμπορικό κέντρο και να προετοιμάζεται για πολιορκία.

Ο στρατιώτης φέρεται να κρατάει ομήρους 16 ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Thai News Agency και όπως αναμεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik News. Η περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει τεθεί σε αστυνομικό κλοιό.

Βίντεο στο Twitter δείχνει πανικόβλητους πολίτες να τρέχουν στο εμπορικό κέντρο ακούγοντας τους πυροβολισμούς.

Σε ένα άλλο φαίνονται θύματα που πυροβόλησε ο δράστης πριν μπει στο εμπορικό κέντρο.

Σε άλλο tweet  φαίνονται δυνάμεις ασφαλείας εκτός του εμπορικού κέντρου να συντάσονται.

Ο στρατιώτης, αρχικά, άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν αξιωματικό και δύο άλλους ανθρώπους σε στρατόπεδο. Στη συνέχεια διέφυγε με ένα κλεμμένο Χάμβι και κατευθύνθηκε σπίτι του όπου σκότωσε ακόμη δυο ανθρώπους, πριν πάει στην αποθήκη όπλων της στρατιωτικής βάσης, όπου σκότωσε κι άλλους.

Στη συνέχεια ο στρατιώτης άρχισε να πυροβολεί, ενώ κατευθυνόταν σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Μουάνγκ της πόλης Κοράτ (Νακόν Ρατσασίμα), 155 μίλια βορειοανατολικά της Μπανγκόκ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι