TΑΜΣ στην περιοχή ευθύνης του Δ’ ΣΣ παρακολούθησε ο ΥΦΕΘΑ Αλ. Στεφανής

TΑΜΣ στην περιοχή ευθύνης του Δ’ ΣΣ παρακολούθησε ο ΥΦΕΘΑ Αλ. Στεφανής

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της επίσκεψης (29 – 30 Σεπτεμβρίου 2019) που πραγματοποίησε στην περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ), παρακολούθησε δραστηριότητες σχεδίασης και διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της μεγάλης Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019».

Αρχικά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατεύματος) «ΝΕΣΤΟΣ-19» και την ανάπτυξη γέφυρας “BELLEY”, δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του ποταμού Νέστου. Στη συνέχεια, μετέβη στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων Πετροχωρίου, όπου παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ-19». Μετά το πέρας της άσκησης, ο Υφυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό. Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, οι Διοικητές της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος και του Δ΄ ΣΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version