Ταξιτζής έδειρε τουρίστες – Ήθελε να τους πάρει 100 ευρώ για διαδρομή 20 λεπτών

Ταξιτζής έδειρε τουρίστες – Ήθελε να τους πάρει 100 ευρώ για διαδρομή 20 λεπτών

Νεαρό ζευγάρι Αυστριακών τα έχασε όταν ο ταξιτζής τους ζήτησε 100 ευρώ για μια διαδρομή 20 λεπτών και όταν οι τουρίστες ζήτησαν να δουν το ταξίμετρο, άρχισε να τους χτυπάει. Μπήκαν μάλιστα στη μέση και περαστικοί για να προστατεύσουν το ζευγάρι.

Ο νεαρός μάλιστα είχε και αιμορραγία στο στόμα επειδή ο ταξιτζής του έδωσε γροθιά στα χείλη. Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, του ζήτησε να δει το ταξίμετρο. «Θέλω να πληρώσω την επίσημη τιμή, του είπα. Και τότε έγινε πολύ επιθετικός, και άρχισε να φωνάζει».

Το κορίτσι είπε «Μας χτυπούσε παντού. Χτύπησε τον Ρόμπιν και χτύπησε και εμένα, αλλά όχι τόσο δυνατά όσο εκείνον. Μας είχε πει να πληρώσουμε 100 ευρώ για μία σχετικά μικρή διαδρομή 20 λεπτών. Ούρλιαζε, θα σας βρω, θα σας βρω. Και φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα έρθει με καμία μοτοσικλέτα για να μας ψάξει επειδή γνωρίζει ότι μένουμε εδώ» είπε η νεαρή όντως φοβισμένη, καθώς ο ταξιτζής τους άφησε στο ξενοδοχείο τους.

Συνάδελφοί του και περίοικοι που είδαν το επεισόδιο, προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν αλλά συνέχισε να χτυπιέται και να χτυπάει κι εκείνους, ώσπου τελικά έφυγε. Δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι θα υποβάλει μήνυση. Στον τηλεοπτικό σταθμό έκαναν παράπονα και άλλοι τουρίστες, αλλά και Έλληνες επαγγελματίες, που έλεγαν ότι ένας άλλος οδηγός ταξί πήρε από τουρίστα 250 ευρώ για να τον πάει από τον Πειραιά στο Παγκράτι, γεγονός που δημιουργεί αρνητική εικόνα για τη χώρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι