ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που πάτησε 21χρονη στη Θεσσαλονίκη (video)

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που πάτησε 21χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,

Θέμα χρόνου θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε τα ξημερώματα της Τρίτης 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στον δρόμο. Το αυτοκίνητο βρέθηκε χωρίς πινακίδες, στην περιφερειακή οδό της πόλης και εξετάζεται από τους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. 

Το φοβερό τροχαίο έγινε στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν στη 1:20 τα ξημερώματα, ενώ η 21χρονη διέσχιζε τον δρόμο, ο ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητο την κοπέλα, μετά δυο παρκαρισμένα οχήματα, και στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και πάτησε ξανά την κοπέλα και έφυγε, αφήνοντάς την αβοήθητη. Όπως αναφέρει το site typosthes οι περίοικοι αλλά και διερχόμενοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν τον ασυνείδητο οδηγό, αλλά στάθηκε αδύνατον γιατί συνέχισε να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη

Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. H κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα.

Το φοβερό τροχαίο, προκάλεσε νέο γύρο συζητήσεων για τα τροχαία στη Θεσσαλονίκη αλλά και ευρύτερα, για την οδική εκπαίδευση και συμπεριφορά των οδηγών, καθώς δεν είναι το πρώτο περιστατικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version