Τέσσερεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Θεσσαλονίκη

Τέσσερεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Θεσσαλονίκη

Πώς έγινε η σύλληψη.

26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του συνολικά 930 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Συνελήφθησαν επίσης ένας αλλοδαπός 17 ετών, μία 47χρονη αλλοδαπή και μία 62χρονη ημεδαπή και σε βάρος όλων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή των δύο γυναικών βρέθηκαν 46 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Για τον 17χρονο διαπιστώθηκε ότι αφού παραλάμβανε τα καπνικά προϊόντα, είτε τα διέθετε προς πώληση, είτε τα διοχέτευε στις δύο γυναίκες. Επιπλέον, έπειτα από έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Οι τρεις ενήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι