VIDEO

Τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες σε ράλι στην Ουγγαρία – Αυτοκίνητο βγήκε από την πίστα

Τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες σε ράλι στην Ουγγαρία – Αυτοκίνητο βγήκε από την πίστα

Σύμφωνα με της αρχές της Ουγγαρίας, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον οκτώ τραυματίστηκαν -ανάμεσά τους και ένα παιδί που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση- όταν σήμερα το πρωί ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές στο ράλι Esztergom-Nyerges, στα βόρεια της χώρας.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετείχε στο ράλι Esztergom-Nyerges ξέφυγε από τον δρόμο και βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές, όμως τα αίτια εκτροπής της πορείας του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ανέφερει αστυνομική ανακοίνωση που εξεδόθη. Πολλά ασθενοφόρα κι ελικόπτερα διάσωσης έφθασαν στο σημείο, όπως αναφέρουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στον ιστότοπο ειδήσεων Index.hu.

Οι διοργανωτές διέκοψαν τον αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από το παιδί, σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται άλλος ένας θεατής. Οι υπόλοιποι έξι θεατές φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι