Θα κάνει μηνύσεις ο Αντώνης Ρέμος επειδή διέρρευσε η έρευνα για τα φορολογικά του

Θα κάνει μηνύσεις ο Αντώνης Ρέμος επειδή διέρρευσε η έρευνα για τα φορολογικά του

Έντονα διαμαρτύρεται ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα. Ο τελευταίος δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το γεγονός ότι διέρρευσε στον Τύπο το όνομα του φορολογικά ερευνώμενου Αντώνη Ρέμου.

Κεντρικό θέμα στην έρευνα είναι το θέμα των 50.000 ευρώ που δήλωσε ο καλλιτέχνης. Η έρευνα για φοροδιαφυγή ξεκίνησε από μια φορολογική δήλωση που ανέφερε αυτό το χαμηλό εισόδημα και η αρμόδια Αρχή αποφάσισε να ψάξει τα οικονομικά του τραγουδιστή. Νωρίτερα σήμερα είχε αναφερθεί ότι οι οικονομικές αρχές θεώρησαν ύποπτο το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης δήλωνε επί καιρό μόνο 50.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι πρόκειται για ψεύδη και ότι ο εντολέας του ποτέ δεν δήλωσε τόσο χαμηλό εισόδημα. Τώρα ο κ. Ρέμος λέει ότι όντως δήλωσε 50.000 ευρώ αλλά ήταν μόνον για ένα έτος κατά την πανδημία, όταν δεν γινόταν καμία εκδήλωση και ήταν κλειστά όλα τα κέντρα διασκέδασης.

«Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους» τονίζει ο καλλιτέχνης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι