Θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία – Νεκρή η Ελληνίδα συνοδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία – Νεκρή η Ελληνίδα συνοδηγός

Αυτοκίνητο ανετράπη κοντά σε πόλη της κεντρικής Τουρκίας και σκοτώθηκε μία Ελληνίδα που επέβαινε σε αυτό,  ενώ τραυματίσθηκαν άλλοι δύο συμπολίτες μας.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιφέρεια Ουσάκ, κοντά στην πόλη Μπανάζ (το αρχαίο ελληνικό Πανάσιον της Φρυγίας). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι και ανετράπη. Το οδηγούσε ο 59χρονος Τ.Ε.

Σκοτώθηκε ακαριαία μία γυναίκα, η Ν. Δ. που εκτοξεύθηκε από το κάθισμα. Ο οδηγός και ο Λ.Β., που τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο του Μπανάζ και δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι